Booking 10% cash back
Ahoj, nenašel by se jeden kód, docela by se hodil? Platnost klidně do dneška, zítra...ubytování mám vybrané :-) Díky
Ahoj přátelé, cestovatelé, letos míříme do Skotska na svátek a ubytování opravdu hodně vysoko, kdyby chtěl někdo podpořit naší cestu kódem na booking, bude i na nějakou whisku 😁🏴
Předem děkuji
Nejlépe soukromě do zpráv
Zdravím, mám 1 volný kód platný do 28.4. Bude někdo chtít? Napište mi do zprávy. 😊
edit: kód již odeslán
Ahoj, kdyby někdo měl volný kód, který nevyužije, tak za něj budu moc ráda.Ideálně přes SZ.
Ahoj, mám volný kód platný do dnešní půlnoci. Pokud má někdo zájem, napište SZ 😊
edit: kód odeslán
Ahoj, nemá někdo k dispozici jeden volný kód? Budu moc rád. Díky a všem hezký den.
Richard
Kod byl předán...
Pokud nekdo (ne par dnu/hodin stary uzivatel bez prispevku) mate zajem o toto, poslete SZ.
M.
Podmínky:
promo kód na získání 10 % z ceny zpět
Pro získání této odměny je nutné vytvořit jednu rezervaci v hodnotě minimálně US$110. Maximální výše odměny je US$110. Tento kód lze uplatnit jen jednou. Kód je třeba uplatnit před dokončením rezervace a nelze ho uplatnit na existující rezervace zpětně. Odměna bude vyplacena do Booking.com Peněženky v podobě kreditů na cestování. Kredity na cestování obdržíte do své Peněženky přibližně dva týdny po odjezdu z ubytování. Platnost kreditů na cestování bude 1 rok ode dne, kdy je obdržíte do své Peněženky. Tato nabídka končí 2. května 2024.
Ahoj, mám volný kód, platný do dnešní půlnoci. Pokud máte někdo zájem, pište SZ 😊
edit: kód odeslán